تحقیق بدن سازی

تحقیق بدن سازی


دانلود تحقیق با موضوع بدن سازی،
در قالب word و در 36 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تمرین، ترکیب بدن و کنترل وزن
ترکیب بدن
نوع پیکری شلدون
فربه پیکری
عضلانی پیکری
لاغر پیکری
نوع پیکرسنجی هیث- کارتر
جزء فربه پیکری هیث- کارتر
نوع پیکری و فعالیت بدنی
چربی بدن
اندازه گیری چربی بدن: وزن مخصوص
قانون ارشمیدس
وزن مخصوص بدن انسان
اندازه گیری چربی بدن: اندازه گیری لایه زیرپوستی
ویژگی اندازه گیری لایه زیرپوستی و تخمین دانسیته بدن
کنترل وزن بدن
چاقی
چاقی چیست        
تعادل انرژی و کنترل بدن
تعادل انرژی منفی و کاهش وزن
تعادل انرژی مثبت و افزایش وزن
دستورالعمل هایی جهت کاهش چربی بدن
دستورالعمل هایی جهت افزایش وزن بدون چربی
کم کردن وزن در کشتی
مطالعات دانشگاه آیووا
پیش بینی حداقل مقدار وزن
اندازه گیری سنجشی بدن
 

بخشی از متن تحقیق:
مفاهیم اصلی که می باید از این فصل آموخته شوند، عبارت اند از:
- ترکیب بدن بستگی قابل توجهی به فعالیت جسمانی دارد.
- فربه پیکری (جزء چربی) عضلانی پیکری (جزء عضله) و لاغر پیکری (جزء بدون چربی) بیان کننده مفهوم نوع پیکری یا ساخت بدن یک فرد می باشد.
- قهرمانان و سایر افراد فعال نسبت به افراد غیرورزشکار و غیرفعال، گرایش به داشتن اجزاء عضلانی پیکری و لاغر پیکری بیشتر و جزء فربه پیکری کمتری دارند.
- فقدان تمرین های ورزشی علت اصلی چاقی در همه گره های سنی به شمار می رود.
- میزان چاقی بستگی به محتوای چربی هر یک از سلول های چربی و به مجموع سلول های چربی بدن دارد.
- کل چربی بدن را می توان توسط اندازه گیری ثقل ویژه بدن از طریق وزن کردن بدن در زیر آب و اندازه گیری ضخامت چربی زیر پوست جهت بدست آوردن چگالی بدن تخمین زد.
- تعادل انرژی به معنی از میان رفتن مقدار برابری انرژی حاصل از مواد غذائی مصرفی با مقدار انرژی تلف شده توسط فعالیت بدنی است.
- وقتی انرژی حاصل از مواد غذائی بیش از انرژی سوخته شده باشد (تعادل مثبت انرژی)، وزن بدن بالا می رود. وقتی انرژی حاصل از مواد غذائی کمتر از انرژی تلف شده باشد (تعادل منفی انرژی)، وزن بدن کاهش پیدا می کند.
- کنترل وزن دلخواه در کشتی یک عمل ذاتاً خطرناک بوده که می توان توسط تخمینی از اندازه های ابعاد بدنی حداقل وزن مطلوب هر کشتی گیر، به مقدار قابل توجهی کاهش داد.

تعداد مشاهده: 1159 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:164 کیلوبایت

 قیمت: 9,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:



  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و در 36 صفحه، قابل ویرایش.

تحقیق اصول‌ حاکم‌ بر نظام‌ مالیاتی‌ اسلام‌

تحقیق اصول‌ حاکم‌ بر نظام‌ مالیاتی‌ اسلام‌


دانلود تحقیق در مورد اصول‌ حاکم‌ بر نظام‌ مالیاتی‌ اسلام‌،
در قالب doc و در 8 صفحه، قابل ویرایش.



بخشی از ابتدای تحقیق:
هدف‌ از تشریع‌ احکام‌ مالی‌ و وضع‌ مالیات‌ های‌ ثابت‌ و متغیر در اسلام، تأمین‌ مصالح‌ و منافع‌ مردم‌ است؛ به‌ طوری‌ که‌ حتی‌ اگر در وضعیت‌ خاصی، گرفتن‌ اصل‌ مالیات‌ یا گرفتن‌ نرخ‌ معینی‌ از آن، به‌ فرآیند رشد اقتصادی‌ جامعه‌ آسیب‌ رساند و مردم‌ را دچار مشقت‌ کند، متوقف‌ می‌شود...

تعداد مشاهده: 767 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:16 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب doc و در 8 صفحه، قابل ویرایش.

تحقیق آشنایی با تولیدات کارخانه پنیر جلگه نیشابور

تحقیق آشنایی با تولیدات کارخانه پنیر جلگه نیشابور


پنیر
پنیر ، فرآورده ای است متشکل از چربی و پروتئین شیر ، به همراه کلسیم و فسفری که به صور مختلف با پروتئین شیر ترکیب شده اند . مخلوط به روشهای مختلفی ، از شیر استخراج می گردد که برخی از این روشها ، جدید و برخی دیگر قرنها پیش ابداع شده اند .
پنیر حاوی آب کمتری درمقایسه باشیر است ، بنابراین می توان گفت : پنیر، شیری است که تاحدی آبگیری شده باشد . میزان آبگیری برحسب نوع پنیر متفاوت است . در برخی موارد، مقدار آب باقی مانده درپنیر، متفاوت است در برخی موارد ، مقدار آب باقی مانده در پنیر، اثر زیادی بر قابلیت نگهداری و کم و بیش غیرمستقیم ، بر خصوصیات ارگانو لپتیک محصول می گذارد .
پنیر علاوه برچربی، پروتئین و کلسیم و فسفری که باپروتئین ترکیب شده اند، دارای مقادیر کمی از کلیه اجزای تشکیل دهنده شیر ، نظیر گلوسیدها، نمکهای معدنی محلول ،مواد ازته غیر پروتئینی و غیره می باشد . بعضی از این مواد، با این که مقدارشان کم است، اثر مشخصی برخصوصیات پنیر می گزارند . به عنوان مثال، اسیدلاکتیک و لاکتایی که در نتیجه تخمیر لاکتوز توسط باکتریهای اسیدلاکتیک تولید می شوند، سهم زیادی در قابلیت نگهداری پنیر دارند . از طرفی، پروپیونی باکتریه با تخمیر لاکتات سبب ایجاد چشم در پنیرهای سوئیسی می شوند .
از جمله نکات قابل توجه در مورد پنیر، به وجود آمدن خواص ارگانولپتیکی ویژه ای از نظر بافت و آروما در محصول به هنگام دوره رسیدگی است که با خواص ذاتی شیر کاملا تفاوت دارد . در این دوره که شاید هفته ها، ماهها یا حتی سالها به طول می انجامد میکروارگانیسمها نقش مهمی را در ایجاد و گسترش خصوصیات مذکوراسفا می کنند . حضور و فعالیت باکتریها همیشگی است ، ولی کپکها و مخمرها تنها در موارد خاص تاثیر عمده ای می گذارند . به علاوه، آنزیمهای ذاتی شیر یا آنزیمهایی که به آن افزوده می شوند ،نظیر رنین ، اثر مهمی در رسیدگی پنیر دارند .

دلیل اصلی تولید پنیر درروزگاران قدیم ، دست یابی به محصولی با قابلیت نگهداری بهتر نسبت به شیر بوده است. درآن زمان ، ایجاد خصوصیات ارگانولپتیک جدید، دردرجه دوم اهمیت قرار داشته است، گرچه طعم، آروما و بافت به عنوان مثال درعصر بوکاسیو ( قرن چهارم ) یادردوران رومی، به اندازه کافی شناخته شده بود .
اهمیت قابلیت نگهداری طولانی پنیرها با ایجاد صنعت پیشرفته شیر کاهش یافت، زیرا فرآیندهایی چون خشک و استریل نمودن شیر در مقایسه با تولید پنیر، ازنظر افزایش زمان ماندگاری، بسیار موثرترند؛ اما در کنارآن، خصوصیات ارگانولپتیک حائز اهمیت بیشتری شده است و درحقیقت ، این ویژگیهاست که سبب افزایش تقاضای مصرف کنندگان امروزی می شود . فروش پنیر درمقایسه با سایر فرآوردهای شیر از سهولت بیشتری برخوردار است . افزایش مصرف پنیر درطی سالهای اخیر، موید این مطلب می باشد ، درحالی که فروش دیگر محصولات شیر، ثابت مانده و حتی کمترشده است . چنین تمایلی نه تنها در کشورهای صنعتی ، بلکه در برخی کشورهای درحال توسعه نیز به چشم می خورد .
با توجه به آنچه گفته شد، صنعت جدید پنیر سازی به دنبال پنیری نیست که برای ماهها قابلیت نگهداری داشته باشد، بلکه خواهان محصولی است که ضمن دارا بودن خواص ارگانولپتیک مطلوب، در سریعترین زمان ممکن به فروش برسد ودر نتیجه ، تاخیر بین زمان ورود شیر به کارخانه تا فروش پنیر راکاهش دهد . کاهش هرچه بیشتر این فاصله ی زمانی، کاهش هزینه های تولید را دربر خواهد داشت .
پنیر ، یکی از غذاهای متداول در رژیم انسانی است و بیش از ٥٠٠٠ سال است که تولید می شود . درطی این دوران طولانی، انواع پنیر و مقادیر تولید آن درحال گسترش بوده است . تولید روزانه پنیر درجهان حدود ١٠۶ × ١٥ تن می باشد، که برابر35 درصد تولید شیر جهان و دارای تنوع بیش از 500 نوع پنیر می باشد . پنیر نام کلی برای گروهی از فرآورده های تخمیری شیر است که در مناطق مختاف جهان با طعم ها، بافت ها و اشکال تعداد گونه های پنیر را بیش از 1000 مورد حدسSandine و Ellikker بسیار ممتنوع تولید می گردد . زده اند ( 1970 )

تعداد مشاهده: 792 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:61 کیلوبایت

 قیمت: 7,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایل ورد قابل ویرایش

تحقیق مردم سالاری دینی

تحقیق مردم سالاری دینی


دانلود تحقیق در مورد مردم سالاری دینی،
در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
مردم سالاری دینی، بدین معنی است که ارزش‌های دینی و مذهبی نقش اساسی در حوزه عمومی جامعه‌ای که مملو از مردم مذهبی می‌باشند ایفا می نماید. مردم سالاری دینی در چارچوب عقل گرایی قرار گرفته و دارای اجزاء مشخص می‌باشد. با پذیرش این مفهوم بدین ترتیب مردم سالاری خود دارای نوعی چند گانگی (plurality) در جامعه بین‌الملل می‌گردد.

مردم سالاری وقتی با مفاهیم خاصی مقارن گردد، می‌تواند دینی و یا سکولار باشد. بنابر این آنچه رنگ و بوی مردم سالاری را تغییر می‌دهد همان مشخصات و اجزای خاصه یک جامعه می‌باشد. مردم سالاری دینی نمونه‌ای است که نشان می‌دهد چگونه ارزش های مردم سالارانه می‌تواند در پهنه فرهنگی متفاوتی از آن چه تاکنون شناخته شده است، وجود داشته باشد، اما در یک جامعه سکولار مشخصات و ارزش های دیگری مهم تلقی شده و بر آن تمرکز ایجاد شده و مبنای مردم سالاری قرار می‌گیرد.

باید توجه داشت لیبرالیسم نسبی گرا و مردم سالاری یکسان نمی‌باشند چرا که مردم سالاری وقتی ایمان را در آغوش داشته باشد نقض نمی‌شود، بلکه هنگامی نقض می‌شود که عقیده خاصی تحمیل شده و یا بی ایمانی مجازات شود.

ما یک نوع مردم سالاری نداریم، بلکه از دوران یونان باستان تاکنون انواع مردم سالاری‌ها وجود داشته اند و در جامعه بین‌الملل نیز شاهد چندگانگی مردم سالاری هستیم. مردم سالاری در دوران‌های مختلف تاریخ به اشکال گوناگونی آشکار شده است...

تعداد مشاهده: 756 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:9 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:



  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.


شیپ فایل رده های خاک استان گیلان

شیپ فایل رده های خاک استان گیلان


·         از نظر دانشمندان علوم خاک، تمامی خاک ها در 12 رده دسته بندی می شوند. که در انتهای نام تمامی آن ها عبارت"سل"sol  وجود دارد که از کلمه لاتین"solum"  به معنای خاک یا زمین مشتق شده است. نام اغلب رده های خاک نیز ریشه در یک خصوصیت مهم آن ها دارد.

·         برخی از ویژگی های انتی سول ها (Entisols):

*       Entisol: Newly formed: تازه شکل گرفته.

*       خاک هایی که توسعه و تکامل کم و ناچیزی پیدا کرده اند.

*       ویژگی های آن ها نمایانگر ویژگی های ماده مادری آن ها می باشد.

*       این خاک ها مربوط به مناطق پرشیب، دشت های غرقابی و تپه های شنی می باشند که به روی صخره های محکم و رسوبات شنی تشکیل می شوند.

*       این خاک ها در بسیاری از محیط ها وجود دارند.

·         برخی از ویژگی های اینسپتی سول ها (Inceptisols):

*       Inceptisol: Slightly developed (young): کمی توسعه یافته و جوان.

*       این خاک دارای افق هایی تغییر یافته می باشد.

*       این خاک ها جوانند و یا در ابتدای مراحل به وجود آمدن قرار دارند.

*       آن ها به مقدار زیاد و به صورت کم عمق به روی سنگ بستر هستند یا روی زمین های پرشیب واقع شده اند.

*       این خاک در دامنه ی گسترده ای از دما و رطوبت در محیط می تواند وجود داشته باشد.

·         برخی از ویژگی های مالی سول ها (Mollisols):

*       Mollisol: Deep, fertile: عمیق و حاصلخیز.

*       این خاک دارای لایه سطحی تیره و غنی از مواد آلی می باشد که مشخصه ی این خاک است.

*       سطح این خاک نرم و کرک دار می باشد.

*       ماده ی مادری آن از لحاظ مواد غذایی غنی بوده و چمن زار ها را تشکیل می دهند.

*       این خاک به صورت طبیعی حاصلخیز بوده و مقدار زیادی آب در خود نگهداری می کند.

*       این خاکها ارزش زیادی از لحاظ کشاورزی دارند.

·         برخی از ویژگی های آلفی سول ها (Alfisols):

*       Alfisol: Moderately weathered: هوازدگی ملایم.

*       در مناطق نیمه خشک تا مرطوب که خاک تحتانی غنی از مواد غذایی و رس می باشد تشکیل می شوند.

*       آنها معمولا دارای پوششی متنوع از گیاهان هستند ولی به صورت غالب در جنگل موجود می باشند.

*       آلفی سول ها در صورت حفاظت دارای پتانسیل خوبی در حاصلخیزی هستند اما در صورت فرسایش به سرعت این حاصلخیزی تنزل پیدا می کند.

·         منابع:

1.       نامگذاری رده های خاک: ترجمه شده از: انجمن علوم خاک امریکا(SSSA):

http://www.iran-eng.com/showthread.php/523020-

http://www.soil84.blogfa.com/cat-2.aspx

تعداد مشاهده: 439 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: Shp

تعداد صفحات: 1

حجم فایل:79 کیلوبایت

 قیمت: 3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:

    این فایل یک فایل فشرده است که ابتدا باید آن را از حالت فشرده خارج کنید و سپس در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش می باشد.



  • محتوای فایل دانلودی:
    لایه جی آی اسی با پسوند "shp" و قابل ویرایش در نرم افزار GIS