دانلود مقاله با موضوع بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا، در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
چکیده مقدمه مواد و روش ها آماده سازی نمونه آزمایشات فیزیکی و شیمیایی تعیین میزان حلالیت ایزوله پروتئین سویا تعیین مقدار رسوب تعیین مقدار سرم نتایج و بحث اثر زانتان بر حلالیت پروتئین اثر زانتان بر حجم سرم بررسی اثر صمغ زانتان بر حجم رسوب اثر کاراجینان بر حلالیت پروتئین اثر کاراجینان بر حجم سرم بررسی اثر صمغ کاراجینان بر حجم رسوب بررسی اثر متقابل صمغ زانتان و کاراجینان بر ضریب حلالیت نیتروژن (NS) بررسی اثر متقابل صمغ زانتان و کاراجینان بر حجم سرم بررسی اثر متقابل صمغ زانتان و کاراجینان بر حجم رسوب منابع
چکیده مقاله: محدودیت
هایی در استفاده از پروتئین سویا مانند حلالیت کم و طعم نامطلوب آن، وجود
دارد. در این پژوهش سعی گردید که خواص عملکردی پروتئین سویا، توسط دو صمغ
زانتان و کاراگینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0
درصد و کاراجینان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد
و صفتهای حجم سرم، حجم رسوب و ضریب حلالیت نیتروژن مورد ارزیابی قرار
گیرد.
نتایج آماری نشان داد که نمونه های دارای 13/0 درصد زانتان،
13/0 درصد زانتان و 07/0 درصد کاراجینان، 13/0 درصد زانتان و 09/0 درصد
کاراجینان و 09/0 درصد زانتان و 09/0 درصد کاراجینان، دارای کمترین حجم سرم و
رسوب و بالاترین میزان حلالیت بودند.
تعداد مشاهده:
851
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:137
کیلوبایت
قیمت:
2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
محتوای فایل دانلودی:
در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش.