• به کمک دستگاه فاینوگراف می توان میزان جذب آن آردی را که مورد نیاز است برای رسیدن به غلظت مناسب خمیر اندازه گیری کرد. • درصد سبوس اضافه شده و اندازه ذرات سبوس بر روی پارامترهای فارینوگراف تاثیر می گذارد . •
در نتیجه افزایش سبوس (بخصوص ذرات سبوس ریزتر ) به طور معمول منجر به
افزایش جذب آن خمیر شده (به میزان 5/0) در واقع بدلیل پنتوران های موجود
در سبوس و در نتیجه شماربزرگتر گروههای هیدروکسید در ساختار فیبر می
باشد که اجازه می دهد آب بیشتری از طیق باند شدن با گروههای هیدروکسید
احاطه شود . . • در ضمن اندازه ذرات سبوس کوچکتر باعث شد افزایش سطح
ذرات سبوس و افزایش گروههای OH در سطح وافزایش پیوند با آب مربوط می
شود . • در طول در آ»دن خمیر یک MAX درمقاومت خمیر دیده شده ، سپس
خمیر توانایی این را داشت تا برای چند لحظه در برابر تغییر شکل مقاومت
کند که در واقع این امر پایداری خمیر را مشخص می کند . • کنسانتره
سبوس گندم اثرات مثبتی را بر روی زمان رسیدن به مقاومت MAX نشان داد د
رحالیکه اندازه ذرات سبوس اثر منفی بر روی این پارامتر داشتند. • علت
اینکه کنسانتره سبوس اثر مثبتی داشت مربوط می شود به اثر متقابل بین
فیبرها گلوتن که از هیدراته شدن PR ها جلوگیری می کنند و ذرات سبوس کوچکتر
جذب سریع ترآب را باعث می شوند در نتیجه زمان ورآمدن کوتاهتر می شود . اثر سبوس گندم روی پارامتر های proofing خمیر • تولید گازوباقی مانده گاز در نتیجه تخمیر از طریق رفرنتومتر ضبط شده بود . • ورآمدن خمیر از طریق MAX خمیر مشخص شده بود ، همچنین کاهش اندازه ذرات سبوس منجر به اثر مثبتی در ورآمدن خمیر شد . •
علاوه بر این ترافدهای بین PR ها از انبساط آزاد خمیر در طول proofing
جلوگیری کرد و همچنین این امر ارتفاع خمیر را هم کاهش می داد . • به
طور کلی دریافتند یکی از عوامل کاهش ارتفاع خمیر مربوط به ترافدبین مواد
سبوس در دیواره های سلولهای گازی خمیر می شد در ضمن مشخص شد که سبوس ها
مانع ا زتخمیر معمولی و توسعه ساختار سلولهای گازی شده و احتمالاً
محدودیتی ایجاد کرده و به سلولهای گازی فشار می آورند .
تعداد مشاهده:
725
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:17
کیلوبایت
قیمت:
4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل