مردم سالاری دینی، بدین معنی است که ارزشهای دینی و مذهبی نقش اساسی در حوزه عمومی جامعهای که مملو از مردم مذهبی میباشند ایفا می نماید. مردم سالاری دینی در چارچوب عقل گرایی قرار گرفته و دارای اجزاء مشخص میباشد. با پذیرش این مفهوم بدین ترتیب مردم سالاری خود دارای نوعی چند گانگی (plurality) در جامعه بینالملل میگردد.
مردم سالاری وقتی با مفاهیم خاصی مقارن گردد، میتواند دینی و یا سکولار باشد. بنابر این آنچه رنگ و بوی مردم سالاری را تغییر میدهد همان مشخصات و اجزای خاصه یک جامعه میباشد. مردم سالاری دینی نمونهای است که نشان میدهد چگونه ارزش های مردم سالارانه میتواند در پهنه فرهنگی متفاوتی از آن چه تاکنون شناخته شده است، وجود داشته باشد، اما در یک جامعه سکولار مشخصات و ارزش های دیگری مهم تلقی شده و بر آن تمرکز ایجاد شده و مبنای مردم سالاری قرار میگیرد.
باید توجه داشت لیبرالیسم نسبی گرا و مردم سالاری یکسان نمیباشند چرا که مردم سالاری وقتی ایمان را در آغوش داشته باشد نقض نمیشود، بلکه هنگامی نقض میشود که عقیده خاصی تحمیل شده و یا بی ایمانی مجازات شود.
ما یک نوع مردم سالاری نداریم، بلکه از دوران یونان باستان تاکنون انواع مردم سالاریها وجود داشته اند و در جامعه بینالملل نیز شاهد چندگانگی مردم سالاری هستیم. مردم سالاری در دورانهای مختلف تاریخ به اشکال گوناگونی آشکار شده است...
تعداد مشاهده:
756
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 5
حجم فایل:9
کیلوبایت
قیمت:
1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
محتوای فایل دانلودی:
در قالب word و در 5 صفحه، قابل ویرایش.