تحقیق آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

تحقیق آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه


دانلود تحقیق با موضوع آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه،
در قالب word و در 115 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

اهمیت شیر
انواع نژادهای گاوهای شیری
انواع نژاد گوسفند و بز شیری 
مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر بر تولید آن 
اجزای شیر و عوامل موثر بر تولید آن
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شیر (نقطه انجماد- وزن مخصوص- رنگ- غیره) 
خواص شیمیایی ترکیبات شیر- چربی ها- لاکتوز- ویتامین ها و پروتئین ها- آنزیمها- املاح و عناصر. 
بهداشت و میکروبیولوژی شیر
حمل و نقل
جمع آوری
ذخیره سازی لوازم و تجهیزات سرد کننده ها
ضوابط و مقررات و آیین نامه ها 
ساختمان و تجهیز کارخانه تولید شیر پاستوریزه 
حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه کردن- تحویل- توزین- خنک کردن و ذخیره- استاندارد کردن- پاستوریزه کردن- هموژنیزه کردن- بسته بندی 
نگهداری و توزیع شیر پاستوریزه: خطوط فرآیند شیر استریل- شستشو و ضد عفونی- لوازم و تجهیزات مورد نیاز- مواد مورد نیاز- نحوه شستشو- مکانهای قابل شستشو و غیره.
انجام عملیات در کارخانه شیر استریل و پاستوریزه- جمع آوری- توزین کنترل لبنیات- شستشو و ضد عفونی سالن و تجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه کردن و استرلیزه کردن
انجام آزمایشات لازم 

تعداد مشاهده: 709 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.Doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 115

حجم فایل:322 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و در 115 صفحه، قابل ویرایش.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.